Nikad bogatije - AdmiralBet specijal na Zvezda - Baskonija, Kampacova magjja ili Hauardove trojke?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 23.03.2023.
11:23
Izvor: Sportske.net

Zvezda igra za čast protiv Baskonije

Povezane vesti

Crveno-beli će večeras od 19 časova ugostiti u "Pioniru" Baskoniju. Špancima je važnije, jure plej-of, crveno-beli su ostali bez šansi, ali pokušaće da odbrane domaći teren. Duško Ivanović ima poseban motiv protiv bivšeg kluba. Podsetimo, vodio ih je u tri navrata više od deceniju. Uostalom, u Baskiji je poslednje radio pre dolaska u Beograd.

AdmiralBet ima kompletnu ponudu OVDE za večerašnje mečeve Evrolige, a takođe su spremili širok SPECIJAL.

Izdvaja se omiljena opklada igrača, Kampaco, Petrušev i Bentil 50+ poena je kvota 10. Na Kampaca koji mora da se nametne kao lider ekipw, kvota je 7.00, ako ubaci 20+ poena i bude imao 7+ asistencija. Od kada je debitovao u Evroligi za Beograđane, dva puta je imao sedam asistencija, protiv Efesa je dodao i 22 poena. Ako to ponovi, eto dobitne opklade. U četiri odigrana meča za Zvezdu u Evroligi, postiže oko 15.5 poena po meču, uz 5.5 asistencija.

Zvezda će morati da se čuva Markusa Hauarda, ako bude postigao5+ trojki kvota je 5.00.Sjajni Amerikanac je podsetimo Partizanu u uvodnim kolima takmičenja dao osam trojki, Zvezdi sedam, bio je povređen i van forme je u poslednje vreme, videćemo hoće li proraditi večeras.

Postoje i specijali iz drugim mečeva, recimo na Mirotića, Micića, Klejburna, Boldvina, sve možete da vidite OVDE.

Na AdmiralBetu imate najširu ponudu POENA IGRAČA, a ako vežete petoricu košarkaša iz Evroliga (plus-minus poeni) imate i freebet od 20%.

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak