Nikola Jokić: ''Džamal Marej je naš najbolji igrač''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.04.2023.
11:54
Izvor: Sportske.net

Da li bi iko drugi rekao tako nešto na njegovom mestu?

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Srpski centar Nikola Jokić je dvostruki uzastopni osvajač MVP nagrade u NBA ligi, a i ove sezone je među glavnim favoritima za dobijanje ove najprestižnije individualne nagrade u najjačoj ligi sveta.

Konačna odluka biće doneta u noći između nedelje i ponedeljka, u 01.00 po našem vremenu, a pitanje je samo da li će MVP opet biti Jokić ili eventualno Džoel Embid iz Filadelfije.

Ali, i pored maestralnih igara u kontinuitetu i fantastičnih statističkih pokazatelja, Nikola Jokić je posle noćašnje pobede nad Finiksom proglasio - Džamala Mareja za najboljeg igrača Denvera!

Marej jeste izvanredno odigrao ovaj meč i uz Jokića dao ogroman doprinos trijumfu Nagetsa, postigao je 34 poena, ubacio šest trojki, ali...

"Igra neverovatno, definitivno pokazuje za šta je sposoban. On je naš najbolji igrač i trenutno ga sledimo. Donosi energiju, čvrstinu, svi ga prate i nadam se da će tako i dalje'', rekao je Jokić.

Kada su novinari počeli i njega da hvale i da ističu čak 19 skokova koliko je upisao u ovom trijumfu, Jokić je opet bio previše skroman.

"Ma većinu sam ih uhvatio nakon vlastitih promašaja polaganja, ali dobro smo kontrolisali odbrambeni skok. Kad god kontrolišemo taj segment igre, dobijamo utakmicu", zaključio je Jokić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke