Nilikina krenuo Lesorovim stopama? Vanja: ''Drago mi je, to je lepo''

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.10.2024.
23:41
Izvor: Sportske.net

''Lesorova škola''.

KK Partizan/Dragana Stjepanovic
KK Partizan/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Partizan se pobedom nad Bajernom (86:78) odužio navijačima na velikoj podršci sa tribina, a posle meča je svoje utiske u razgovoru sa novinarima izneo i kapiten Partizana Vanja Marinković.

''Prva pobeda u Evroligi. Mislim da smo dobro igrali u prvom poluvremenu na obe strane. Imali smo ponovo mali pad u trećoj etvrtinu četvrtini, kao protiv Baskonije i Reala. Izgubili smo poslednju četvrtinu, ali igrali smo kod kuće pa se nije toliko osetilo.

Nema vremena za analizu, već prekosutra igramo, pa imamo Zadar. Bitno je ako možemo da pobedimo i protiv Makabija i protiv Zadra''.

Zašto je dolazilo do tih padova u igri?

''Ne znam, kad ideš na odmor sa 'plus 17' i koliko god ti u glavi znao da ništa nije gotovo, uđeš malo onako opušteno. To su stvari koje ne bismo smeli da dozvoljavamo''

Partizan još nije kompletan, ponovo su nedostajali Ajzea Majk i Dvejn Vošington.

''Oni su tu sa nama. Ima nas dosta, to je pitanje za trenera. Na nama je da damo sve od sebe na treninzima i utakmicama''.

Posle meča se tokom slavlja sa navijačima najviše istakao Frenk Nilikina, pa je mnoge podsetio i na njegovog zemljaka Matijasa Lesora koji je svojevremeno bio glavni u takvim situacijama. Da li je sada Nilikina novi ''vođa navijača''?

''Ne znam, ili on ili Tajrik, ali Frenk je već naučio neke pesme. Drago mi je što znaju reči pesme, to je lepa stvar'', izjavio je Matrinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke