Noć trilera, Kajri pao sa sirenom, Dončiću presudio "VAR"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.10.2019.
08:52
Izvor: Sportske.net

Nekoliko napetih mečeva, rešavanih u poslednjem sekundu, a u Teksasu smo videli košarkaški VAR.

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Luki Dončiću nedostajala je jedna asistencija za novi tripl-dabl,Slovenac je ubacio 29 poena, imao 12 skokova i 9 asistencija, alinije pomoglo, Portland je odneo pobedu iz Teksasa.

MekKolum je brojao do 35, Lilard ubacio 26 poena, Vajtsajd jepokupio 14 lopti, gosti su pobedili posle drame, Lilard je postigaokoš za vođstvo, onda i ubedio kouč Stotsa da traži tajm aut iproveru prekršaja koji mu je suđen nakon što je Fini-Smitu izbioloptu. Bio je u pravu, usledilo je prema pravilima podbacivanje,Porzingis je pogrešio, dodao loptu prilikom skoka gostima, nadBazmorom je napravljen prekršaj, odveo je Blejzerse na +3,očajnički pokušaj Hardeveja sa pola terena nije doneoprodužetak.

Porzingis je ubacio 32 poena, Marjanović i dalje nijedebitovao.

Lejkersi su prejaki za Šarlot, Entoni Dejvis je ubacio 19 poena,Lebron 20 imao je i 12 asistencija, pa domaćin nije imao teškoća dastigne do druge pobede u nizu. Beležimo i odličnu partiju DvajtaHauarda, 16 poena, 10 skokova i 4 blokade, podsetio je na svojanajbolja vremena.

Minesota i dalje perfektna, KAT ovoga puta nije ponovio brojke izprva dva meča, ali je Tauns završio sa 23 poena, 11 skokova, 4asistencije. Vigins je imao jedno od svojih večeri u zadnjih šestminuta rasturio goste sa Floride, upisao je 25 poena, od toga 16 ufinišu meča. Pokazao je još jednom da je veliki potencijal bezkontinuiteta u igrama. Ovo je najbolji start Minesota u poslednjihšest godina, još jedna pobeda i biće najbolji u deceniji koja nijebaš donela neki uspeh.

Memfis je u ranom večernjem terminu posle mnogo drame slomio Netse, oba tima imaju skor 1-2, za "Grizlije" ovo je prva pobeda, neočekivana, ali zaslužena. Gledali smo dramu i produžetak, Džej Krauder je pogodio trojku sa sirenom za pobedu. Videlo smo i demonstraciju onoga što tim iz Tenesija čeka u budućnosti, Dža Morant, ruki sa Marej Stejta, drugi pik drafta je ubacio 30 poena, na drugoj strani Kajri 37, LeVert 27, Dinvidi 16, on je promašio bacanje u finišu za pobedu, dao je šansu Memfisu koju je Krauder pretvorio u trijumf.

Marko Gudurić je igrao manje nego u prethodnim mečevima, nešto više od pet minuta, ubacio dva poena.

U prvom meču dana brodolom Voriorsa protivOklahome.

Rezultati:

Memfis - Bruklin 134:133
Dalas - Portland 119:121
Minesota - Majami 116:109
LA Lejkers - Šarlot 120:101
Oklahoma - Golden Stejtt 120:92

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke