Noć u znaku Srbije, Jokić u Vašingtonu kao u domovini, pred najboljim navijačima na svetu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 23.03.2023.
06:40
Izvor: Sportske.net

Sjajne slike iz američke prestonice, 118:104 za Nagetse!

AP Photo/Carolyn Kaste
AP Photo/Carolyn Kaste

Povezane vesti

Tokom večeri na utakmici u prestonici održano je tradicionalno veče srpskog nasleđa, a posle spleta naših igara pojavio se Srbin koji najboljeg igra košarku, Nikola Jokić. On je sa 31 poenom i 12 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene lopte vodio Nagetse do treće pobede u pet mečeva turneje. Počelo je porazom u Kanadi, ali se tim iz Kolorada stabilizovao i sada im ostaje da sačuvaju prvo mesto Zapada do kraja. Porter Džunior je dodao 21 koš, Marej 17, na drugoj strani Porzingis 25, Deni Avdija 16. Domaćima je nedostajao povređeni Bredli Bil, držali su se do poluvremena, ali je u trećoj četvrtini serijom 39:16 Denver napravio odlučujuću prednost.

Nagetsi se neće vraćati na Istok do kraja sezone, osim ako budu igrali za prsten. Na strani je njihov skor 19:18, protiv timova iz istočne konferencije 8:7 na putovanjima. Dobro su šutirali noćas, to je i odlučilo jer Vašington nije pogodio ništa iza linije tri poena. 

Bilo je dosta navijača iz srpske zajednice na tribinama, sve je proteklo u znaku naše zemlje i Nikole Jokića.

"Obožavam ovakve stvari, naši navijači su verovatno najbolji na svetu. Naš jezik, naša energija, naše zastave, sjajno je", rekao je MVP.



Denver u nedelju igra derbi, u Kolorado stižu Baksi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke