Nova NBA sezona počinje! Evo kako su ocenjeni srpski košarkaši u najnovijoj igri NBA 2K25

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.10.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Šta možemo da očekujemo od NBA 2K25?

Povezane vesti

Kao što i svake godine, ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju start nove sesezone NBA lige kojem tradicionalno prethodi izdanje popularne video igre NBA 2K. Ove godine NBA 2K25 donosi nešto posebno za fanove iz Srbije jer su srpski košarkaši zauzeli značajno mesto u ovoj košarkaškoj simuilaciji, pokazujući globalni uticaj i talenat koji Srbija pruža svetu košarke.

Nikola Jokić – Najbolje ocenjeni NBA srpski košarkaš u legendarnoj video igri

 Nikola Jokić, centar Denver Nuggetsa, predvodi ovu grupu sa impresivnim rejtingom od 97, što ga čini jednim od najboljih igrača u igri. Njegova dominacija na terenu i van njega, kao i njegove izvanredne statistike, čine ga ne samo ponosom Srbije, već i jednim od najvećih zvezda NBA lige.

Najbolji srpski košarkaš ima nove klupske obaveze u NBA ligi, jer  je sa prvim predsezonskim mečevima njegovi tim Denver Nagets ušao odvažno u trku za novi šampionski prsten.

Iza Nikole je veoma dugo leto tokom kojeg je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbin je tri puta uspeo da osvoji i MVP naslov najkorisnijeg igrača ligaškog dela NBA lige sa Nagetsima, a sledeća informacija to i potvrđuje. 

Srpski košarkaš je, naime, postao je najbolje ocenjeni igrač u legendarnoj video igri NBA 2K25, koja se pojavila u prodaji.


Izvor X: NBA 2K on X: "Nikola Jokić is the highest rated player in #NBA2K25 at 97 OVR! 🃏 #NBA2KTop100 https://t.co/zRSVERNYZw" / X

 

Srbin je ocnenjen sa fantastičnih 97 poena, koliko nijedan košarkaš osim njega je nema, što govori da je „Joker zaista bez premca i da je sa njim "najlakše" igrati kada ga imate u ekipi.

U odnosu na prethodnu verziju igre NBA 2K24, to za jedan poen manja ocena, kada je bio ocenjen sa 98 poena. Bez obzira na sve, to je neosporan dokaz koliko Amerikanci cene njegov lik i delo.

Impresivne ocene srpskih internacionalaca u NBA 2K25

Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, koji igra na pozicijama bek šutera i krila za Atlanta Hawkse, takođe se ističe sa rejtingom od 79, pokazujući svoju svestranost i preciznost u šutiranju. Njegova konstantna poboljšanja i doprinos timu su dobro prepoznati u NBA 2K25.

 

Mladi Nikola Jović, koji igra na pozicijama krilnog centra i centra za Miami Heat, je još jedan srpski igrač koji se pojavljuje u igri sa rejtingom od 76, dokazujući da je budućnost srpske košarke svetla.

Vasilije Micić, igrač na pozicijama plejmejkera i bek šutera za Charlotte Hornets, i Nikola Topić, koji igra za Oklahoma City Thunder, su takođe deo ove impresivne liste, sa rejtinzima od 75 i 72, respektivno.

Ovi igrači su samo neki od onih koji predstavljaju Srbiju u NBA 2K25, pokazujući da je košarka u Srbiji više od sporta - to je deo kulture i nacionalnog identiteta. Sa svakim novim izdanjem košarkaške simulacije NBA 2K, srpski igrači nastavljaju da inspirišu mlade naraštaje da dostignu zvezde, kako na stvarnom, tako i na virtualnom terenu.

Lokalni distributer NBA 2K25 – GameS je izbacio i spisak svih naših internacionalaca koji su predstavljeni u igrici NBA 2K25 pa možete detaljno pogledati ocene igrača koji vas zanimaju.

 

NBA 2K25 je više od igre – to je platforma koja odražava globalni uticaj košarke i pruža priliku igračima iz celog sveta da se takmiče, sarađuju i slave sport koji volimo. Srpski košarkaši u igri su dokaz da granice ne postoje kada je reč o strasti prema košarci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke