Nova Partizanova briga - Jaka Klobučar...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.08.2014.
23:53
Izvor: Sportske.net

Finansijska situacija u Partizanu nikako da se popravi, čak ni posle transfera Bogdana Bogdanovića u turski Fenerbahče. Zaostala dugovanja sve više pritiskaju crno-bele...

Povezane vesti

Tako je ovog leta ponovo na površinu ''isplivao'' i slučaj pomalo zaboravljenog Jake Klobučara, koji nije ostavio bitan trag u Partizanu, ali je i pored toga klub iz Humske dužan da slovenačkom košarkašu isplati 131.580 evra.

To je odluka Međunarodnog košarkaškog suda, kome se Klobučar obratio u februaru ove godine, a sud doneo odluku u njegovu korist, pa crno-belima ne preostaje ništa drugo nego da pronađu pomenuta sredstva, kako ne bi upali u još težu situaciju.

Inače, dug prema Klobučaru je iznosio 120.000 evra, a ostatak predstavljaju dodatni troškovi posle sudskog postupka.

Podsetimo, Klobučar je u Partizan došao 2010. godine, potpisao je tada trogodišnji ugovor, ali je već posle prve sezone došlo do razlaza sa crno-belima. Međutim, ostao je pomenuti dug, koji Partizan nije uspeo do danas da isplati, a kompletnu odluku Međunarodnog košarkaškog suda (BAT) kao i ''istorijat'' problema na relaciji Partizan-Klobučar možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.