Nova Partizanova opcija, plej iz Izraela?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.07.2021.
23:59
Izvor: Sportske.net

Ko bi bio bolje rešenje, Vesterman ili ovaj momak?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U Partizanu postaje sve interesantnije ovog leta. Iz dana u dan dolazi do kadrovskih promena, a posle dolazaka Pantera, Avramovića, Lideja i Kuruksa, današnji dan obeležila je odluka kapitena Novice Veličkovića da završi igračku karijeru.

Uporedo s tim, traju i spekulacije o imenu novog plejmejkera Partizana, čiji se transfer tek očekuje.

Preneli smo ranije danas, sve intenzivnije su najave da bi Leo Vesterman mogao da se vrati u Partizan, ali je večeras iz Izraela stigla i informacija da su crno-beli ozbiljno zainteresovani i za 20-godišnjeg plejmejkera Hapoela iz Tel Aviva, Jama Madara.

Prema saznanjima tamošnjeg portala ''Sport5'', Željko Obradović je upoznao Madara sa svojim projektom, a Partizan je poslao ponudu čiji se ishod očekuje narednih dana.

O kvalitetima ovog igrača svedoči i podatak da je prošle godine draftovan kao 47. pik od strane Boston Seltiksa, ali je i prethodnu sezonu proveo u Hapoelu.

Jasno je da i ovog leta priželjkuje odlazak u NBA ligu, ali ako takav poziv ne usledi, Partizan izgleda kao odlična opcija za njega, pogotovo što bi imao priliku da radi sa najtrofejnijim trenerom Evrope.

*

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke