"Nova vrsta pritiska, proradila čuvena Zvezdina kuhinja!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.12.2019.
09:49
Izvor: Sportske.net, Vijesti

Podgorički mediji najavljuju još jedan okršaj Budućnosti i "crveno-belih".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Derbi 13. kola regionalne ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici preti da ostane u senci dešavanja van košarkaškog parketa.

"Crveno-beli" su zatražili odlaganje meča zbog nemira širom Crne Gore, ali je domaćin odbio takvu mogućnost uz uveravanje da postoje svi bezbedonosni uslovi da se meč odigra.

Crnogorski mediji tako prate razvoj čitave situacije, a interesantan je pogled podgoričkih Vijesti.

Pod naslovom "Nova vrsta pritiska" izveštava se o današnjem dolasku Zvezde u Podgoricu i takva odluka se tumači kao pritisak na čelnike ABA lige da izdejstvuje odlaganje meča.

U najavi meča apostrofira se "čuvena kuhinja" Crvene zvezde.

"Proradila je čuvena 'kuhinja', stigao je zahtjev iz Beograda da se veliki derbi 13. kola odloži u posljednji čas, ali od toga nema ništa - pretposljednjeg dana 2019. godine sudariće se dva kluba koja su igrala dva posljednja finala, čiji su obračuni dodatno zatrovali ionako 'zagađenu' regionalnu scenu, Budućnost Voli i Crvena zvezda", pišu Vijesti.

Meč u Morači će biti odigran u Podgorici od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Monday, 30.12.2019
13:04

Nikakva Kuhinja ili tako NESTO vec Pametna Odluka Kluba... ZNAMO DOBRO KAKO SU MINISTAR POLICIJE CRNE GORE O NJEGOV SIN ORGANIZOVALI LINC ZVEZDINIH KOSARKASA!!!!

avatar
Realni Arthur
Monday, 30.12.2019
12:16

O kakvoj kuhinji priicate, dosta bre vise sa ovakvim tekstovima, pa sami novinari dovedu situaciju do tacke usijanja, ova kuhinja, ta kuhinja, e bas ste duhoviti, nema sta. Umesto lepo da pisete i da objasnite o cemu se radi, da nije bas da je trenutno u CG mirno, i cvetaju ruze, ima tamo i protesti i demonstracija ali to ne mora da znaci da se ne odigra utakmica. Ali, ovakav tekst iritira masu, podpaljuje je i onda bez ikakvog razloga imas ispade koji i uticu na regularnost i na pritisak i na losu atmosferu. A sto ne pisete kako je sve ok bilo na zadnjoj tekmi u BG bez ispada, bez problema, pa da spustite tu atmosferu, nego citam sve vreme pisete: te ce Milo doci na tekmi, te se sprema neka zavera, te ovo te ono. Pa ko ce da snosi odgovornost od vas novinara sto pisete ove nebuloze, ili ne bitno kakve su posledice bitan vam je tiraz!

avatar
Red to the bone
Monday, 30.12.2019
10:58

Izdajnici svoga roda, Njegoš se u grobu prevrće. Nekad bitka na Mojkovcu danas ulizice i poltroni