Nova zabava za Zvezdaše - ''Pick N' Talk''! Radonjić otvorio sezonu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.03.2021.
22:43
Izvor: Sportske.net

Prijatno iznenađenje za Zvezdine navijače.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras pokrenula novi vid zabave za svoje navijače. U pitanju je podkast pod nazivom ''Pick N'Talk'', čiji su voditelji nekadašnji košarkaš Milan Dozet i novinar Ivan Minić.

Njihov prvi gost je bio trener Zvezde Dejan Radonjić, a iz nedelje u nedelju će se u emisiji smenjivati i košarkaši crveno-belih.

Zvezda se tim povodomn oglasila i saopštenjem na klupskom sajtu, a u prilogu je i kompletna emisija sa Rdaonjićem.

''Kreativni tim KK Crvena zvezda mts pokušava da u ovoj sezoni, koja je po svemu posebna i prepuna izazova na terenu i van terena, obezbedi zanimljiv sadržaj za Zvezdaše. U situaciji kada se utakmice igraju pred praznom halom i izostaje neposredna interakcija između igrača i navijača, kada je ta posebna veza prinudno zaustavljena, veliki je izazov otvoriti prozor navijačima u svakodnevno funkcionisanje kluba.

Korak više u tom pravcu je pokretanje nove forme, podkasta KK Crvena zvezda mts. Voditelji i autori podkasta, bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Dozet i novinar i osvedočeni Zvezdaš Ivan Minić, pokušaće da KK Crvena zvezda dodatno približe navijačima. Podkast pod nazivom ’’Pick N’ Talk’’ ugostiće svake nedelje igrače, bivše prvotimce, upravu i menadžment kluba… i u zanimljivoj formi govoriti o Crvenoj zvezdi na potpuno drugi način.

Prva epizoda donosi dobro poznato lice, najtrofejnijeg trenera u istoriji Crvene zvezde i sadašnjeg šefa stručnog štaba – Dejana Radonjića. Radonjić je čovek koga zaista nije potrebno posebno predstavljati, sa Crvenom zvezdom je osvojio deset trofeja, poslednji nedavno u Kupu Radivoj Korać, ostvario rekordnih 250 pobeda i učestvovao u stvaranju moderne istorije koja se pamti.

U formi od 38 minuta, u podkastu 'Pick N’ Talk', Dejan Radonjić se prisetio istorijskih momenata i predstavio njegov rad u Crvenoj zvezdi na jedan malo drugačiji način. Zvezdaši, uživajte!'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke