Novače, plati piće!

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2015.
21:11
Izvor: Beta

Najbolji srpski teniser Novak Đoković moraće da plati piće Vuktoru Troickom pošto je Partizan savladao Zvezdu a dogovor je bio da onaj čiji tim izgubi časti.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da uživa gledajući košarkaški derbi Crvene zvezde Telekom i Partizana, kao i to da mu nije neprijatno zbog provokacija navijača crno-belih uoči današnjeg duela.

"Navijam za Zvezdu, ali nije da mrzim Partizan. Za Partizan navijam u svim utakmicama osim kada igra protiv Zvezde. Kad sam bio mlađi sam igrao tenis za Partizan, tako da nemam problem", rekao je Đoković.

Djoković je sa drugim srpskim teniserom Viktorom Troickim, koji navija za Partizan, zajedno pratio utakmicu između dva košarkaška kluba u "Pioniru".

Njih dvojica će narednog vikenda igrati za Srbiju protiv Hrvatske u Dejvis kupu u Kraljevu, a kako je Đoković rekao, brzo se dogovorio sa Troickim da uživo isprate susret dva košarkaška kluba.

"Ko izgubi, vodi na piće", kazao je Đoković uz osmeh.

Deo navijača Partizana na tribinama "Pionira" provocirao je Đokovića da "plati porez", a najbolji teniser sveta, koji živi u Monte Karlu, rekao je da mu nije neprijatno zbog tih povika.

Najbolji srpski sportista je dodao da se odlično oseća u "Pioniru", s obzirom na to da nema mnogo prilika da uživo gleda košarkaši gradski derbi.

"Ovo mi je prvi derbi posle mnogo godina. Ovo je doživljaj za mene, jer nije isto uživo i preko TV-a", kazao je on.

Đoković je rekao da uživa gledajući duel Zvezde i Partizana i da mu je drago što nema nasilja.

"Gledam i navijam, nisam stručan da cenim kvalitet dva tima. Momci daju sve od sebe, vidi se da vole svoj klub i tako treba da bude. Niko ne podržava nasilje, nema ga i sve je u najboljm redu", rekao je prvi teniser sveta.

Partizan je u okviru 23. kola ABA lige savladao Crvenu zvezdu Telekom rezultatom 77:63 usled čega se preselio na treću poziciju na tabeli regionalnog šampionata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke