Novak pred NBA finale priznao: "Volim Batlera, ali..."

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 01.06.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Finalna serija počinje noćas.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Finale NBA lige samo što nije počelo. 

Košarkaši Denver Nagetsa i Majmi Hita noćas će od 02.30 po srpskom vremenu krenuti u borbu za NBA prsten, a glavne zvezde biće Nikola Jokić i Džimi Batler.

Jedan od najboljih tesniera svih vremena Novak Đoković govorio je o njihovom velikom okršaju, istakao je Srbin da je košarakaš Majamija njegov miljenik, ali da će u finalu navijati za svog sunarodnika Jokića.

"Idemo, Jokić! Volim Džimija Batlera, dolazio je Džimi na neke utakmice, ali moram da podržavam svog čoveka Džokera! Rekao sam da sam neverovatno ponosan na Jokića, mislim da kada se on penzioniše, sigurno će još više ceniti. Dva puta je bio MVP, sigurno će ponovo biti. On je inteligentan košarkaš, nisam ekspert za košarku, slušam i gledam šta ljudi pričaju. Šek, Medžik, svi pričaju o njemu, a on je najbolji tri godine zaredom. To je neverovatno, a dolazi iz jedne male zemlje. On je vrlo dobar momak, voli svoje konje. Meni je to smešno, ali stvarno poštujem. Njega ne interesuje ništa šta ostali govore i to je nešto što mnogo poštujem kod njega“,  rekao je Đoković.

Dok se Jokić i Batler budu borili za titulu u NBA ligi, Đoković je na svom zadatku. Srpski teniser na Rolan Garosu napada 23. grend slem titulu u karijeri čime bi postao najtrofejniji teniser svih vremena.

Srbin je lako prošao prve dve prepreke u Parizu, a njegov protivnik u trećem kolu Rolan Garosa biće Španac Alehandro Davidovič Fokina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke