Novi AdmiralBet specijal Evrolige, Vasa Micić, Tavareš i Majk Džejms večeras vode do profita?

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.02.2023.
11:53
Izvor: Sportske.net

Na programu tri meča, ponuda AdmiralBet neponovljiva

Povezane vesti

Košarkaška uzbuđenja se nastavljaju, danas su na programu preostala tri meča 22. kola, a sutra je već na programu nova runda.

Šta nam je AdmiralBet pripremio za večeras?

Obratite pažnju na igru 25+, pogađate koji će igrač večeras zablistati, spisak imate OVDE, kvote su sjajne, Majk Džejms bi na kvotu 4.50 mogao da bude opcija, Monako je favorit protiv Albe, Nemci uz to obično igraju na veliki broj poena. Amerikanac postiže blizu 18 poena u proseku, Zvezdi je dao 26, Panatinaikosu 27, Realu 28, Virtusu 26, četiri puta je prešao granicu, još u nekoliko mečeva bio blizu.

Ako volite AdmiralBet specijale, volećete i ponudu na MVP Micića. Njegov dabl-dabl protiv Žalgirisa vredi 8.00, imate što se tiče ove igre još košarkaša u ponudi, OVDE, mi idemo na Tavareša na kvotu 5.00, strašni centar će sa Realom igrati protiv Panatinaikosa. Momak sa Kape Verde je na proseku od 11.1 poena, 7.2 skokova, ima četiri dabl-dabla, poslednju protiv Zvezde u 18. kolu. Pamtimo partiju protiv Monaka kada je dao 17 poena i imao čak 18 skokova.

I na kraju, Anadolu Efes specijal, trojka Micić, Klejburn i Larkin treba da postigne 60+ poena, kvota je 15.00. Od kada se vratio, Larkin postiže oko 13 poena, povreda je prošlost. Klejburn ima 17.4, a zanimljivo isti je prosek Vase Micića. Dakle, kada se saberu koševi, to je blizu 50. Anadolu Efes u proseku postiže 83 poena, sigurno neće biti lako da dostignu granicu, ali nije nemoguće, kvota je 15.00.

Ne zaboravite ni POENE igrača, kao ni promociju IZABERI PETORKU, koja je povezana sa ovom igrom, petorica košarkaša Evrolige na tiketu i imate 20% freebeta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak