Novi blokbaster, najbolji strelac NBA odlazi, stvara se novi "drim-tim"?

Autor: Boris Jovanović
sreda 27.01.2021.
13:17
Izvor: Sportske.net

Očaj i frustracija, želi da ode hoćemo li videti novi veliki trejd?

Carmen Mandato/Pool Photo via AP
Carmen Mandato/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Slika je govorila sama za sebe. Vašington je i sa povratkom Vestbruka nastavio da gubi, a lice u rukama očajnog Bredlija Bila su pojačale priče da želi da ode. Frustracija je očigledna, ubacio je 33 poena, ali bez efekta i tako iz večeri u veče.

Bil je postao šest igrač u istoriji koji je u prvih 12 mečeva u sezoni postigao 25+ poena. U dobrom je društvu sa Džordanom, Rikom Berijem, Eldžinom Bejlorom Čembrlenom i Džerijem Vestom.

Samo, Bilu nije stalo do toga, hoće da pobeđuje, a spreman je i da se odrekne dela novca koji dobija od Vašingtona kako bi se preselio u bolju ekipu. On ima još dve godine ugovora 63 miliona evra i igračku opciju za treću sezonu.

On je dovođen u vezu sa Lejkersima, još prošlog leta, ali teško da imaju prostor u budžetu za igrača koji ove godine postiže 35 poena po meču. Postoji nekoliko opcija, jedna je Majami koji bi dovođenjem Bila postao legitimni kandidat za titulu, ali je pitanje šta mogu da ponude. Voriorsi imaju pikove i igrače koje bi mogli da ubace u trampu, kako bi Kariju priključili Bila, a postoji i interesovanje Dalasa gde bi uz Dončića i Porzingisa činio veliku trojku.

Šta je od svega realno teško je reći, ovo bi verovatno trebalo da bude novi blokbaster trejd, sličan onom u kome se Harden preselio na Istok. Pominje se mogućnost da Oladipo bude uključen u čitavu priču, i da odmah ode iz Hjustona u Lejkerse, a da Bil završi u Teksasu, no za sada su sve to samo opcije.

Videćemo šta će od svega biti, pitaju se Vizardsi, no, ovo deluje kao izgubljena sezona, iako su posle dolaska Vestbruka apetiti porasli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke