Novi dan, novi specijal, AdmiralBet nudi sjajne kvote na VIldozu i Petruševa1

Autor: Boris Jovanović
petak 30.12.2022.
11:10
Izvor: Sportske.net

Sinoć je Matijas Lesor doneo profit, ko je večeras na redu?

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras dočekuje pred punim "Pionirom" Barselonu, crveno-beli su u odličnoj formi pa će evropski vicešampion biti na mukama. Kao i obično, najbolja i najpotpunija ponuda je u AdmiralBetu, a i za večeras su po običaju spremili specijal.

Ako Vildoza, Nedović i Petrušev postignu 50+ poena, kvota je 11, ako odlični Filip Petrušev napravi dabl-dabl (dva puta je to uradio) kvota je 15, a očekuje se da pokretačka snaga srpskog tima bude Luka Vildoza. Ako Argentinac ubaci 20 i više poena i bude imao 5+ asistencija, kvota je 5.00. Veoma realno, ove godine je tri puta prešao pomenute granice

Takođe, Petrušev, Nedović i Vildoza postižu u proseku oko 37 poena po meču, veliko veče jednog od njih povećava šanse za opkladu 50+ za ovu trojicu igrača.

Naravno, AdmiralBet ima i ponudu na POENE KOŠARKAŠA, ne samo u Evroligi, već i AdmiralBet ABA ligi, kao i NBA, ali i specijal u kome pogađate ko će od igrača večeras u mečevima Evrolige postići 25+ poena. U ponudi su Bejkon, Mirotić, Vildoza, Vilbekin, Slukas i Nemanja Nedović.

Sinoć je Matijas Lesor sa 16 poena i 11 skokova ponovo probio granicu, kvota je bila 7.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke