Novi košarkaš Reala: "U Partizan dolaze igrači koje nisam mogao da zamislim!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.08.2022.
08:41
Izvor: Sportske.net

Da li smatra da Partizan može do F4?

STARSPORT/Pedja Milosavljevic
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Džanan Musa je jedno od najvećih pojačanja Real Madrida u novoj sezoni. 

On je u podkastu "Inkubator" govorio o svojoj karijeri, ali se dotakao i teme srpske košarke. Pre svega, o navijačima Crvene zvezde i Partizana, a potom i o pojačanjima ove dve ekipe. 

"Kad igramo tamo, toliko je zagušljivo da ne vidiš koš. Kad sam malo odrastao, shvatio sam šta treba da radim. Oni su jedni od najboljih navijača. Sada su za mene najbolji navijači Real Madrida", nasmejao se Musa.  

"Što se tiče pojačanja Partizana i Zvezde, mislim da sjajan posao rade. Pogotovo Partizan, doveo je već Egzuma, doveo je Nanelija, doveo neke igrače koje ja nisam nikad mogao da zamislim da će biti u Partizanu. Na čelu sa Željkom mislim da će to biti prava priča. Obema ekipama želim sve najbolje, mislim da su oni jako dobri protivnici u Evroligi. Nadam se da će dobijati utakmice osim kad igraju protiv nas", rekao je Džanan Musa u podkastu "Inkubator".

Na pitanje da li Srbija bez Bogdanovića da osvoji EP, odgovorio je potvrdno. 

"Mislim da su najveći favoriti ako odu na Evropsko prvenstvo sa Jokićem. Imaju najboljeg igrača NBA lige, najboljeg igrača Evrolige, najboljeg igrača Evrokupa, a možemo i dalje da idemo. Mislim da su oni ne samo da imaju kvalitet nego imaju i naboj, pobednički duh zbog kojeg idu svaku utakmicu da pobede. Imaju i kvalitet i želju i strast za pobedom, pa mislim da mogu da osvoje", rekao je Musa. 

Ako mislite da će Partizan osvojiti AdmiralBet ABA ligu, kladionica AdmiralBet vam nudi kvotu 1,70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke