Novi Pazar se oglasio pred Zvezdin dolazak: "Molimo vas za razumevanje i strpljenje!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 16.02.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Praznik fudbala u Pazaru, ali...

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 14 časova na stadionu kraj Jošanice dočekuju aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu u derbi meču 21. kola Super lige Srbije.

Biće to praznik fudbala u Pazaru, ali će ambijent pokvariti prazne tribine, jer je još uvek na snazi suspenzija zbog koje je publici zabanjeno prisustvo na stadionu.

Tim povodom Novi Pazar je izdao zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Važno obaveštenje za ljubitelje i prijatelje kluba:

Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde (subota u 14:00 časova) održati bez prisustva publike na našem stadionu - zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije koja je na snazi.

Obaveštavano vas da nije moguće nabaviti karte ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi s ovom odlukom.

Narednu utakmicu kao domaćini dočekujemo ekipu Lučanske Mladosti, i to će biti prva prilika posle dužeg vremena da napunimo stadion i damo punu podršku našim fudbalerima na putu ka što boljem plasmanu na tabeli.

Hvala vam na podršci i razumevanju."

Novi Pazar je trenutno peti na tabeli Super lige sa 30 bodova, dok je Crvena zvezda na drugoj poziciji sa 49 poena, jednim manje od lidera Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke