Novica se oprostio u velikom stilu, Partizan pobedio prvaka Evrope!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.09.2021.
20:44
Izvor: Sportske.net

Veličanstven oproštaj dugogodišnjeg kapitena Partizana.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Pravi košarkaški spektakl viđen je večeras u beogradskoj ''Štark Areni'', gde je Partizan uz veliku podršku navijača savladao aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Anadolu Efesa rezultatom 92:85.

Ovaj meč je odigran povodom završetka igračke karijere Novice Veličkovića, ali nažalost, obeležila ga je i jutrošnja tužna vest o smrti proslavljenog trenera Dušana Ivkovića kome je pred početak meča odata pošta.

U poluvremenu je Veličkoviću od strane kluba uručen prigodan poklon, a isto su učinili i gosti iz Istanbula, posle čega je dugogodišnji kapiten Partizana održao i govor protkan brojnim emocijama, o čemu možete opširnije da čitate OVDE.

Kada je sama utakmica u pitanju, Partizan je od samog početka zaigrao dobro, poveo je sa 8:2 poenima Miletića, Lideja i Pantera i dugo je blagu prednost uspevao da održi.

Gosti su povremeno smanjivali tu prednost, ali se Partizan vraćao i do kraja zadržao visok  ritam igre, na radost svojih navijača.

Novi kapiten Rade Zagorac je meč završio sa 15 poena, sve ih je postigao u drugom poluvremenu, Madar i Lidej su upisali po 14, a Panter 12.

U ekipi Efesa srpski reprezentativci Micić 16, Petrušev 15 poena, a pratio ih je Moerman sa 11.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke