Novo odlaganje u Evroligi, pale i žestoke kazne, najgore prošao PAO!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.12.2021.
20:35
Izvor: Sportske.net

Pored toga, Evroliga je objavila i termine prethodno odloženih utakmica.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Košarkaška Evroliga kaznila je danas novčano Barselonu i Panatanaikos zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmica 17. kola tog takmičenja protiv Uniksa, odnosno Olimpijakosa.

Barselona je kažnjena sa 4.000 evra pošto je deo navijača tog kluba pokazao "nepoštovanje", dok je Panatanaikos kažnjen drastičnije, sa ukupno 33.000 evra.

Grčki tim će zbog nedoličnog ponašanja svojih navijača morati da plati 12.000 evra, 8.000 zbog ubacivanja predmeta na teren, 7.000 zbog korišćenja lasera, dok je sa dodatnih 6.000 evra kažnjen zbog korišćenja petardi unutar hale na domaćoj utakmici protiv Olimpijakosa.

Takođe, Evroliga je saopštila i da je utakmica 18. kola Panatanaikos Žalgiris, koja je trebalo da se igra danas, odložena zbog korona virusa.

Kako se navodi, Panatanaikos je tražio odlaganje pošto je nekoliko članova tog tima bilo pozitivno na kovid-19, što ga je ostavilo bez dovoljnog broja igrača na raspolaganju.

Pored toga, Evroliga je objavila i termine prethodno odloženih utakmica.

Utakmica 17. kola Žalgiris Milan odigraće se 8. februara 2022, a istog dana će u okviru 18. kola igrati Fenerbahče i Real Madrid. Meč 18. kola Milan Alba zakazan je za 18. januar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke