Novo saopštenje: "Neće Zvezdi Milija Vojinović određivati kada igramo finale!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 03.06.2023.
22:10
Izvor: Sportske.net

Stigao ekspresan odgovor sa Malog Kalemegdana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Saopštenje za saopštenjem nakon odluke AdmiralBet ABA lige o satnici utakmica finalne serije.

Oglasila se prvo Crvena zvezda, potom i AdmiralBet KLS liga, a onda je u javnost izašao i sportski direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović.

Njemu je Zvezda odgovorila novim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda nakon sramne objave AdmiralBet ABA lige koja je 3.6.2023. godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju 'Sport klubu', klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu AdmiralBet ABA lige još 27.5.2023. godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića –  koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda određivati preko medija kada će igrati finale…", stoji u novom saopštenju Zvezde.

Kompletan dopis možete pogledati na linku OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke