Novo saopštenje, stigla reakcija Partizana na privremene mere!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.06.2022.
23:03
Izvor: Sportske.net

Klub se obratio navijačima.

Pedja Milosavljevic/starsport/2022
Pedja Milosavljevic/starsport/2022

Povezane vesti

Nakon zvanične odluke o privremenim merama u vezi četvrte utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige, reagovao je i Partizan svojojim najnovijim saopštenjem.

Prenosimo ga u celosti.

"KK Partizan obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde (18.30 časova, hala 'Aleksandar Nikolić') ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale 'Aleksandar Nikolić' koju je doneo disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem, KK Partizan apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija", stoji u saopštenju "crno-belih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke