Novo saopštenje Zvezde, iz Podgorice organizuju - Konfuziju i PREKID?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 27.05.2021.
13:54
Izvor: Sportske.net

Bura se ne stišava.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Budućnosti u petoj, odlučujućoj utakmici finalne serije ABA lige. 

Sa Malog Kalemegdana stiglo je novo saopštenje u kom crveno-beli pozivaju na oprez, usled pojave raznih neistinitih informacija o ulasku navijača na tribine.  

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u prethodnih nekoliko dana sa nekoliko portala i više nepoznatih naloga na društvenim mrežama upućeno više poziva pristalicama Crvene zvezde da se okupe ispred ulaza B hale „Aleksandar Nikolić“ kako bi nesmetano bez ikakve evidencije 30 minuta pre početka utakmice ušli u halu na peti meč finala ABA lige.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da su ovi neistiniti pozivi iza kojih ne stoji niko iz KK Crvena zvezda, još jedan pokušaj pojedinaca iz pojedinih centara iz Crne Gore i Podgorice (odakle je i utvrdjeno da dolaze domeni pojedinih naloga) da izazovu konfuziju ili iniciraju eventualne nerede, ili čak prekid utakmice u Beogradu!

KK Crvena zvezda će i peti meč finala ABA lige organizovati na isti način kao što je to radio cele sezone, a ulazak u dvoranu uz priložene podatke, PCR test, ili potvrdu o vakcinaciji (revakcinaciji) ili preležanom Covidu biće omogućen prijateljima kluba, članovima uprave, Skupštine i sponzorima kluba.

KK Crvena zvezda će se kao i u slučaju utakmice broj 1 i 2 u kojoj je bila domaćin, učiniti sve da meč prođe u najboljem mogućem redu, ali to očekujemo i od svih ostalih aktera ove utakmice, rivalskog tima, sudija i delegata", stoji san sajtu crveno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 27.05.2021
19:22

Ма, пуштај све редом. Ко их ј***. Кад онако безобразно и очигледно краду, шта се ми правимо фини.