Novo u AdmiralBetu - Klađenje na live poene NBA igrača!

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.01.2023.
17:59
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za sve ljubitelje košarke!

Povezane vesti

Koliko Vam se puta desilo da sastavite tiket i da neki od Vaših igrača podbaci i ne igra kako ste od njega očekivali? Ljubitelji košarke će od sada moći uživo da se klade na poene NBA igrača i da izvrše korekciju.

Jokara, Bogdan ili Dončić, izaberite Vaše favorite i uživajte u NBA noći punoj uzbuđenja!

Ne propustite nijedno atraktivno zakucavanje ili koš za pobedu, izaberite svoje omiljene igrače svake večeri i predvidite njihov učinak.

Uz ovu promociju sjajno se uklapa još jedna promocija koja može višestruko da Vam uveća potencijalni dobitak. Reč je o promociji Bonus 700%, a dovoljno je svega 9 događaja da uvećate Vaš dobitak za sjajnih 20%!

Ukoliko većinu Vašeg vremena provodite na Vašem mobilnom telefonu, preporučujemo Vam da preuzmete AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju koja Vam donosi bonus od 2000 dinara, a ako niste otvorili AdmiralBet nalog, sad je pravi trenutak. Za registraciju Vam treba svega nekoliko minuta, a možete je izvršiti na ovom linku.

Za sve ljubitelje košarke, ovog puta evropske, AdmiralBet je pripremio još dve promocije. Jedna Vam donosi sjajnih 20% od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži barem 5 događaja u kojem ste se kladili na poene, skokove ili asistencije igrača iz AdmiralBet ABA lige, dok je druga vezana za Evroligu i donosi Vam 10% bonusa za pomenute meč tipove na evroligaške igrače.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i naplatite svoje poznavanje košarke!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak