Objavljen raspored plej-ofa AdmiralBet ABA lige - Ko će se radovati u junu?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.04.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ko će biti šampion?

Admiral Bet ABA liga
Admiral Bet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaška AdmiralBet ABA liga objavila je raspored mečeva plej-ofa za tekuću sezonu.

Sve je spremno za najuzbudljiviji deo sezone. Šest ekipa vredno je radilo da se domogne završnice, a dva su već u polufinalu. U pitanju su Crvena zvezda i Partizan koji neće na parket još barem nedelju i po dana.

Plej-of startuje u subotu, 30. aprila kada košarkaši Cedevita Olimpije dočekaju Igokeu od 19 sati. Dva časa kasnije, Budućnost čeka FMP u "Morači". Igra se na dve pobede, a ukoliko oba okršaja budu završena maksimalnim rezultatima - naredna runda počinje nekoliko dana ranije.

Kada? To nije zvanično određeno. Prema trenutnom planu koji je saopštila AdmiralBet ABA liga, prve utakmice polufinala na programu bi trebalo da budu 12. maja i potom se igraju na svaka četiri dana baš kao i mečevi četvrtfinala.

Prema projekcijama, finalni dueli bi trebalo da se igraju 24, 26, 30. maja, 1. i 5. juna, pod uslovom da bude potrebe za pet mečeva. 

Podsećamo, datume bi trebalo uzeti sa rezervom jer bi u slučaju da dva tima uz skor 2:0 izbore plasmane u polufinale, utakmice tog dela turnira počele ranije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke