Obradović: "Ako u Madridu budemo trojke šutirali kao do sada, pobedićemo"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.05.2023.
23:05
Izvor: Sportske.net

Željko zna recept, samo da se sprovede u delo...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana je imala čak 10 poseda više od Reala, Željku je to znak da se ekipa borila. 

"Ne znam šta bih rekao. Kad se pogleda statistika imali smo 11 šuteva više, jedan manje za tri poena, isti broj slobodnih bacanja. Izgubili smo utakmicu... To znači da se ekipa borila. Nažalost, otvorene šuteve smo mašili i bili smo brzopleti kao u prethodnoj utakmici. Analizirali smo i analiziraćemo. Svi moramo da igramo pametnije, ceo tim. Neverovatne su okolnosti, važno je istaći veliku zahvalnost našim navijačima. Ponovo su došli i pored velike tragedije, svim srcem su bili uz našu ekipu. Obećavam da ćemo se što bolje pripremiti za petu utakmicu", rekao je Obradović. 

Smatra da će Partizan dobiti meč u Madridu ako šut bude služio. 

"Real igra zonsku odbranu, a mi smo totalno sami. Ako budemo ubacivali lopte, dobićemo utakmicu. Prosto i jednostavno. Nalazimo neka rešenja, iznuđena ili neiznuđena, ali sa procentom 6 od 23 ne možemo da dobijemo utakmicu. Imamo velike šanse da pobedimo ako budemo imali procenat kao u regularnom delu Evrolige", rekao je on. 

Slobodna bacanja?

"I to je parametar... Naravno da je drugačija utakmica. Protiv Efesa smo šutirali 28-28. Šta je razlog? To ćemo analizirati. I to ćemo voditi računa", rekao je Obradović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke