Obradović bolji od Radonjića, Hauard stao pred silom Olimpijakosa

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.10.2022.
22:30
Izvor: Sportske.net

Sjajni Olimpijakos!

EPA-EFE/L. Rico
EPA-EFE/L. Rico

Povezane vesti

Košarkaši Monaka savladali su Panatinaikos u "OAKA areni" sa 80:83 u 4. kolu Evrolige, dok je Olimpijakos takođe na gostovanju bio bolji od Baskonije  sa 87:92.

Nije dobro bilo po Radonjićev tim kada je meč sa Monakom počeo. Izgledali su kao da pucaju po svim šavovima i da "kneževi" lako idu ka trijumfu posle prve deonice, međutim, sjajno su odgovorili u nastavku.

Derik Vilijams je bio sveprisutan, bili su tu Gudaitis i Ponitka, ali i Paris Li i Panatinaikos je brzo napravio problem Monaku. Bila je to borba do kraja i neizvesna završnica, ali je Saša Obradović ipak odneo trijumf u duelu dvojice nekadašnjih trenera Crvene zvezde.

Vilijams je bio izuzetan sa 28 poena u timu Panatinaikosa, a standardno Majk Džejms u Monaku sa 27.

Ekipa Baskonije po prvi put je izgubila u ovoj sezoni Evrolige i to od Olimpijakosa koji je uz Fener tim koji je najviše pokazao do sada imajući u vidu i protivnike koje su imali. 

Šut španskog tima nije bio toliko superioran ove večeri kao što je to bilo u duelima sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Isto važi i za Markusa Hauarda koji je stao na 11 poena.

No, držala se Baskonija čitavu utakmicu. Vodila sredinom susreta, ali nije uspela da napravi čudo i dođe do 4-0 na startu sezone.

Maik Kocar sa 16 poena je predvodio Baskoniju, na suprotnoj strani Saša Vezenkov 26, Slukas 20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke