Obradović govorio o izboru igrača, pa poželeo sreću "svom" Borcu i Darku Rajakoviću

Autor: Sportske Net
ponedeljak 27.11.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je trener crno-belih.

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Trener Partizana Željko Obradović nije mnogo govorio posle ubedljive pobede njegovog tima nad Borcem u devetom kolu AdmiralBet ABA lige, ali je poželeo sreću "svojim" Čačanima. 

"Nema ništa posebno da kažem, mislim da smo odigrali dobru utakmicu od pocetka do kraja protiv tima koji igra strašno brzo ove sezone. Ispalo je ovako, oni sigurno imaju veći kvalitet. Ja bih čestitao mom kolegi Dejanu Mijatoviću, koji radi izvanredan posao, do sad sve što su igrali, igrali su veoma dobro. Hvala svima koji su došli da nas podrže i hvala Borcu mom puno sreće u nastavku takmičenja", rekao je Obradović. 

Partizan je igrao sa tri visoka igrača (Smailagić, Kaminski, Kaboklo) gotovo ceo meč. Obradović je istakao da je to najviše zbog povreda igrača na bekovskim pozicijama.

"Mi smo ostali samo sa pet spoljnih igrača, onda je odluka da se igra sa tri visoka bila zbog smanjene rotacije spoljnih igrača, a i to radimo na treningu kao opciju. Ostajem i dalje pri tome, imali su par dobrih kontranapada, i to je ono kako igra Borac. Uspeli smo da ih zaustavimo i zahvaljujući tome smo igrali kako smo igrali", kazao je trener crno-belih. 

Upitan je da prokomentariše i svog zemljaka Darka Rajakovića, koji vodi ekipu Toronta. 

"U zadnje vreme se nismo čuli, inače smo u kontaktu. Čestitao sam mu, poželeo puno sreće, Njihov i naš kalendar je takav da je nemoguće da se uskladimo. Ali ja pratim koliko mi vreme dozvoljava, naravno da mi je drago i da mu želim sve najbolje", završio je Obradović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke