Obradović kritikovao i po stavkama naveo šta je loše urađeno

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.11.2021.
23:13
Izvor: Sportske.net

Sada se okreću derbiju.

Eurocup/KK Partizan NIS
Eurocup/KK Partizan NIS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović naveo je kakve je greške njegov tim pravio u toku duela sa Andorom koji je pripao ekipi iz ACB lige u okviru Evrokupa.

Partizan je upisao prvi poraz i to na gostovanju Andori. Obradović je čestitao protivniku, a potom i istakao na koje elemente njegova ekipa nije obratila dovoljno pažnje.

"Čestitam Andori na trijumfu, očekivali smo težak meč. Imali smo mnogo oscilacija, mnogo nas je koštala ta treća četvrtina. Na kraju je pobeda pripala boljem timu. Imali smo mnogo uspona i padova, neodstatak koncentracije u ključnim momentima. Mladi igrači su napravili dosta grešaka, ali i oni koji nisu tako mladi. Imali smo previše promašaja za tri poena, nismo dobro igrali. Imali smo samo šest asistencija", naveo je on.

Ipak, rekao je da svojim igračima ne može da zameri borbeni momentum.

"Borili smo se do kraja i na to ne mogu da se žalim, igrači se uvek bore i na tome želim da im se zahvalim. Ali nije bilo dovoljno za pobedu. Pokušali smo da razumemo njihov stil igre u odbrani, nismo imali dobro pozicioniranje u nekim trenucima. Kretanje lopte je bilo previše sporo, nedostajala nam je brzina u tom segmentu", kazao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke