Obradović: "Moramo da ne dozvolimo Makabiju drugu i treću priliku"

Autor: Mladen Heleta
utorak 03.10.2023.
21:00
Izvor: Sportske.net

Partizan u četvrtak otvara sezonu u Evroligi u Tel Avivu.

Dusan Milenkovic / STARSPORT
Dusan Milenkovic / STARSPORT

Povezane vesti

Nova sezona u košarkaškoj Evroligi počinje u četvrtak, a Partizan će od 20.05 sati imati jako teško gostovanje, pošto ga čeka meč u Tel Avivu protiv slavnog Makabija.

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za medije pred put u Izrael i istakao da će protiv Makabija, koji će biti oslabljen za Vejda Boldvina, njegov tim probati da odigra dobru utakmicu.

"Igramo protiv Makabija. Zna se kakva nas atmosfera očekuje na tom terenu sa zaista fenomenalnom podrškom koju navijači Makabija pružaju svom timu. Isti trener vodi tim, imaju promene u rosteru, ali je način igre isti. To znači, puno tranzicije, žele u kontranapad kada prime koš, njihova energija u ofanzivnom skoku je tu. Moramo da ne dozvolimo Makabiju drugu i treću priliku. Dosta toga rešavaju kroz igru ’1 na 1’, a imaju i specifičan napad. Videćemo kako ćemo reagovati", rekao je Obradović i dodao:

"Pre ili kasnije, uvek igraš sa svima. Ne razmišljamo na taj način. Makabi je prvi, probali smo da se spremimo najbolje, da igramo maksimalno, da probamo da odigramo dobru utakmicu i da vidimo gde smo", završio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke