Obradović napustio konferenciju: "Ko seje mržnju, dete nas je pljuvalo"

Autor: Mladen Heleta
utorak 20.06.2023.
21:40
Izvor: Sportske.net

Pobesneo.

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Partizan na svom terenu sa 68:56, izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pa će šampiona odlučiti majstorica, koja će se prekosutra igrati u Areni pred navijačima crno-belih.

Trener Partizana Željko Obradović imao je burnu konferenciju za štampu, koju je napustio i nije dozvolio da mu se postave pitanja. Bio je veoma nezadovoljan atmosferom u Pioniru i preksinoć i večeras.

"Zvezda je igrala jednu od najboljih utakmica večeras, mi smo uspeli da se u finišu vratimo, a onda su se desile neke neverovatne stvari. Vi ste mene pitali u Areni da li sam čuo nešto, a ja vas pitam da li ste vi čuli nešto. Čuli ste? Pre 15-ak dana sam gledao NBA i utakmice Nikole Jokića i posle toga našao neki kanal gde je bila utakmica iz 1987. Partizan - Zvezda u hali Sportova. Tada sam bio igrač i na obe utakmice su bili navijači oba tima i jedni i drugi su na fin i kulturan način navijali. Šta se desilo da sada imamo ovakve situacije? O čemu se radi? Ja gledam danas dete ide sa majkom i ocem i pokazuje srednji prst i pljuje autobus, majka se smeje. Mnogo bih voleo da ne dođemo u ovakvu situaciju sa navijačima Partizana. Treba da se igra košarka, molim navijače, preklinjem ih da ne dođe do toga. Ako postavljate pitanja, pitajte na obe strane. Delegat je bio tu u prva dva meča su pala dva novčića i jedan upaljač i nadam se da ne bude tako da ne bude ni to. Igrači Partizana i Crvene zvezde zaslužuju da se priča o košarci i da li igrači treba da razmišlajju da li treba da ostanu u ovoj sredini? Zapitajte se svi. Ja to pitam sebe svaki dan sa tim igračima i navijačima Zvezde sam i dan danas prijatelj. Zvali su me da mi se izvinjavaju kao i ja što treba da se izvinjavam. Ko seje mržnju? To su pitanja svih pitanja", rekao je Obradović i otišao iz Pionira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca.st
Wednesday, 21.06.2023
08:47

Dete videlo Madarovo pokazivanje srednjeg prsta pa se poistovećuje sa potezima igrača.