Obradović ne vidi razlog za paniku: "Tek je osmo kolo"

Autor: Sportske Net
nedelja 14.11.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Utisci trenera posle derbija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u poslednjem meču osmog kola AdmiralBet ABA lige. Trener crn-belih Željko Obradović odao je priznanje protivniku.

"Mislim da su svih 40 minuta igrali bolje od nas. Mi smo samo u par navrata uhvatili ritam, približili se na pet razlike, pa promašili dva slobodna bacanja, ali generalno Zvezde je igrala bolje od nas". 

On je naglasio da je prvenstvo tek počelo, te da nema razloga za paniku. 

"Tek je početak. Ovo je osmo kolo. Nema razloga da ne verujemo u sebe. Momci su do sada igrali veoma dobro. Danas sm odigrali slabiju utakmicu. Imaju moje poverenje maksimalno", kazao je trener Partizana i dodao:

"Izuzetno sam zadovoljan što sam se vratio u srpsku košarku kako bih pomogao ekipi koliko god mogu. Očigledno to večeras nije bilo dovoljno, ali ćemo izanalizirati sve što se dešavalo. Verujem u ove igrače. Vreme radi za nas", završio je Obradović. 

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije želeo mnogo da govori posle trijumfa njegovog tima, pa je čestitao svojim igračima.

"Rešeno smo odigrali. U nekim periodima je bilo padova, bilo je i dobrih momenata. Generalno tražili smo pobedu, dobili smo. Čestitam igračima", bio je kratak Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke