Obradović: "Nemam vremena za pojačanja, bavim se ovim strahotama koje gledate"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 23.10.2023.
22:29
Izvor: Sportske.net

"Ja bih strašno voleo da ovi igrači koji su u timu, da oni budu pojačanja".

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle poraza crno-belih od Mege u četvtom kolu AdmiralBet ABA lige bio je vidno nezadovoljan igrom svoje ekipe. 

"Želim da čestitam Megi na zasluženoj pobedi, bez obzira na način na koji završeno, u zadnjoj sekundi, ali to je sport. Verovatno su u odnosu na sve viđenu zaslužili da dobiju ovu utakmicu", počeo je Obradović, pa dodao:

"Počeli smo izuzetno blago, ova postava sa kojom sam počeo utakmicu je bila naša najbolja postava na zadnjoj utakmici protiv Olimpijakosa, najbolji i veliki deo utakmice smo igrali sa tom postavom. Nažalost, danas su počeli kako su počeli i mislim da je to bio ton cele utakmice. Jedino smo počeli da igramo na 20 razlike za Megu, tada smo se vratili, imali energiju, imali želju i to je otprilike jedino što je bilo pozitivno. Mnogo negativnih stvari, za analizu, zbog čega je to tako i zbog čega pojedinci imaju pristup utakmici na način na koji imaju", rekao je Obradović. 

Trener crno-belih upitan je da objasni šta konkretno nije valjalo na današnjem meču. 

"Dugo bi trajalo. Počev od prvih odbrana gde su oni imali tri polaganja i jedno zakucavanje, da niko ne želi da napravi faul, spreči u kontranapadu, odigra agresivniju odbranu. Sporo kretanje u napadu, principi odbrane koji se apsolutno nisu poštovali. Igrači koji u situaciji kada imamo nula faulova primaju pet lakih poena, iščuđavaju se, gledaju se..." 

Kapiten Kevin Panter utakmicu je zavšio sa nula poena i pet ličnih grešaka. 

"Odigrao je slabu utakmicu, šta mogu da kažem. Kevin je neko ko je predan, odan, nadam se da ćemo mu pomoći da izaše iz ove sitacije da ne izgleda ovako kako je izgledao". 

Da li će biti NBA pojačanja, pitanje je koje nezaobilazi nijednu konferenciju za medije. 

"Ja bih strašno voleo da ovi koji su u timu, da oni budu pojačanja. Da malo mućnu glavom i shvate koliko ovi ljudi koji su večeras bili u sali vole ovaj klub i koliko im je stalo, mislim da je to mnogo važnije od bilo kakvog pojačanja. Nemam pojma hoće li biti pojačanja, niti imam vremena, pošto se bavim timom i bavim se ovim strahotama koje gledate", završio je Obradović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke