Obradović nezadovoljan: "Odradili smo posao..."

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 15.02.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Utisak Željka Obradovića posle utakmice i plasmana u polufinale KRK.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nije bio zadovoljan utakmicom svog tima protiv Hercegovca uprkos ubedljivoj pobedi od 92:67 i plasmanu u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Partizan je hvatao zalet sve do sredine drugog kvartala kada su pojačali, dobro rasporedili poene i sigurno savladali srpskog drugoligaša za okršaj sa Vojvodinom u polufinalu.

Uprkos svemu, Željko Obradović je imao zamerki na nastup svojih igrača.

"Nije bila dobra utakmica, nismo igrali dobro, odradili smo posao, što bi se reklo. Ekipi Hercegovca bih čestitao na rezultatu, svemu što su uradili do sada i želim im mnogo sreće. Želim se zahvaliti i navijačima koji su došli u velikom broju. Odrađena utakmica, razmišljamo već sada o polufinalu protiv Vojvodine", kazao je Obradović na samom početku.

On je upitan da prokomentariše role dvojice mladih igrača Tristana Vukčevića i Balše Koprivice.

"Tristan Vukčević i Balša Koprivica odigrali su dobre utakmice, posebno Balša. Sem jedne situacije, sve je odradio na vrhunskom nivou. Postaje svestan kvalitetan koje ima i koliko je sposoban da pomogne timu. Što se tiče Tristana, napadački dobra utakmica, čak i defanzivno u pojedinim momentima. Prva četvrtina je bila na niskom nivou, ali sve ostalo što se tiče angažovanja i želje je bilo dobro. Ja bih voleo da to izgleda još bolje, ali tako je, kako je".

Naposletku je govorio i o narednom protivniku - ekipi Vojvodine.

"Uspeo sam da pogledam njihovih par utakmica i gledao sam celo prvo poluvreme protiv Mege. Igraju veoma dobro i agresivno, menjaju odbranu. Čestitke treneru i igračima na izvanrednoj utakmici. Posebno mi je drago zbog Željka Rebrače koji je predsednik kluba i ulaže velike napore".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke