Obradović o odlasku: "Da odem? Znam da bi neki bili mnogo srećni..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.06.2022.
23:59
Izvor: Sportske.net

Kaže da nije ovo očekivao...

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Željko Obradović nije bio raspoložen na konferenciji za novinare, a istakao je da sve ovo što se večeras dešavalo, nema veze sa košarkom. 

"Pre svega, čestitam Crvenoj zvezdi na tituli. Kako se osećaju igrači koji umesto jedne, igraju četiri utakmice? Ovo nikakve veze sa košarkom nema, ovo je nešto drugo, to je to", počeo je Obradović. 

Da li će se nešto promeniti i šta treba učiniti da se strasti smire?

"To je nešto što je pitanje za ljude koji žive na ovim prostorima. Da se omogući sudijama, akterima da igraju košarku. Da psotoje pravila da se ovakve stvari ne dešavaju. Rekao sam, sve pokušavam da bih smirio strasti. MIslim da je ova serija pokazala da ABA mora nešto da uradi, da sednu svi ljudi, da imamo pravilo od prve utakmice. Ja sam izašao i osudio navijače Partizana. Uvek ću poći od svojih navijača. Čekam da vidim da li će neko drugi da izađe i kaže nešto slično", rekao je on. 

Obradović kaže da ostaje trener Partizana, iako nije očekivao ovakve nerede. 

"Pošteno, ljudi su mi pričali da mogu da očekujem sve i svašta, ali nisam ovo očekivao. Mnogo volim posao, a i mnogo volim Partizan. Ne vidim jedan razlog da odem", rekao je Željko Obradović. 

"Da napustim? Verujem da bi neki bili srećni", rekao je on. 

Obradović nije mogao da odgovori na pitanje da li će Partizan igrati KLS takmičenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke