Obradović o Partizanovim boljkama koje traju cele sezone...

Autor: Darko Mitrović
petak 27.05.2022.
22:35
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je da to crno-beli ne mogu i dalje da iskorene, bez obzira na mladost ekipe.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Partizan je tokom prvog poluvremena pokazao da može da parira Zvezdi, bio je ravnopravan, ali pred kraj druge, a pogotovo početkom treće četvrtine crno-beli su dozvolili veliki pad u igri, što je Zvezda umela da kazni. Na kraju, 90:76 za Zvezdu, za vođstvo u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige od 1:0.

Upravo to je istakao i trener Partizana Željko Obradović posle meča na konferenciji za medije.


''Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Potpuno je jasno da smo izgubili koncentraciju u finišu prvog poluvremena i najgore smo odigrali na početku drugog poluvremena. To su neke boljke koje traju čitave sezone, nismo pravili čak ni faul kad nismo bili u bonusu. Dozvolili smo im da se razigraju, da imaju izvanredan protok lopte i apsolutno zaslužena pobeda.

Pre svega odbrambeno smo loše odigrali, a onda i napadački, loše smo se i kretali, a Zvezda je preozbiljna ekipa koja to ume da kazni.

Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata s kojom motivacijom i željom treba da igra, onda je to problem. Ja neću da napadam igrače, uvek ću da polazim od sebe gde smo mi kao stručni štab grešili'', objasnio je Obradović.

Iznenadio ga je utisak novinara da je tokom meča bio možda i neuobičajeno miran na klupi.

''Ja sebe ne vidim, da li sam sedeo mirno ili ne. Svoj posao uvek radim na isti način, sa željom da pomognem timu kako bismo dobili utakmicu. Tako je otkad sam seo na trenersku klupu pre tridesetak godina'', konstatovao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke