Obradović o specifičnosti utakmice sa Zadrom, šta je potrebno za pobedu?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 26.09.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Startuje i Partizan u AdmiralBet ABA ligi.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović najavio je susret 1. kola AdmiralBet ABA lige sa Zadrom.

Duel u Dalmaciji igra se u ponedeljak, Partizan putuje danas i ostaje u Hrvatskoj čitavu sedmicu budući da u 2. kolu igraju protiv Splita. 

Željko Obradović neće moći da računa na Rodionsa Kuruca.Letonac je pozitivan na Kovid 19 i propustiće start sezone.

"Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru", poručio je Obradović. 

Kapiten Rade Zagorac je pred meč u Zadru rekao da Partizan ne sme da potceni bilo koga, te da su gostovanja u Zadru i Splitu tradicionalno teška. 

"I u predsezoni smo dosta puta pominjali da su to dva gostovanja koja nas očekuju na samom startu,  (Zadar i Split prim. aut) Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede", istakao je Zagorac. 

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18.00 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke