Obradović oseća bol: "Nažalost, ne vraćamo navijačima podršku koju dobijamo"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 11.12.2022.
21:29
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana je bio vidno i očekivano nezadovoljan.

Printscreen/Cedevita Olimpija YT
Printscreen/Cedevita Olimpija YT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović ukratko je sumirao utakmicu i poraz od Cedevita Olimpije u 10. kolu AdmiralBet ABA lige rekavši da ga boli što njegov tim ne uzvraća podršku navijačima.

Partizan je u još jednoj neizvesnoj završnici izgubio meč, po ko zna koji put ove sezone. Ovog puta, Cedevita Olimpija je bila bolji rival nastavivši svoju tradiciju pobeđivanja Partizana u "Stožicama".

"U ovakvoj utakmici odlučuju sitni detalji. Bili su i srećniji i pametniji i zasluženo su pobedili utakmicu", započeo je Obradović.

Potom je upitan da prokomentariše suđenje uz konastataciju novinara da je bilo loših odluka na štetu i jednog i drugog tima.

"Nikada se nisam bavio suđenjem, nema razloga ni sada da se bavim".

Crno-beli su i ovog puta imali veliku podršku svojih navijača.

"Fenomenalna atmosfera. Hvala svim navijačima koji su došli. Mi smo tim koji uvek ima publiku gde god da ide. Hvala im na tome, ali nažalost mi im ne vraćamo. To je nešto što me mnogo boli. Ne mogu da kažem da se tim nije borio, borio se, ali to nije dovoljno. Sigurno je da ćemo neke stvari morati da promenimo".

O odnosima unutar ekipe i o onome što bi trebalo da se menja, Obradović nije želeo da priča.

"Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikada nisam izlazio u javnost da napravim igrače. Mi između sebe pričamo i radimo, a kao što sam rekao, neke stvari su evidentne. A, kako ćemo da rešimo, vreme ispred nas će to pokazati".

Za njegovu ekipu sada sledi okršaj sa Asvelom u Evroligi koji se razgoropadio pobedivši Pariz.

"Oni dolaze iz pobede u poslednjem kolu Evrolige protiv jakog tima kao što je Barselona. Igrali su večeras utakmicu pola sata pre nas. Sigurno je da su oni favoriti, posebno nakon naše ovakve utakmice. Nije lako kada u kratkom periodu izgubiš nekoliko utakmica u kojima odlučuje jedna lopta, skok ili šta već. Moj posao je da ih sada podignem, a koliko ćemo uspeti, videćemo".

Status Gregora Glasa je i dalje u magli.

"Sve što imam u vezi sa Glasom, s njim sam razgovarao. Sve zna. Kao i ostali igrači. Nadam se da ćemo na to pitanje imati odgovor u narednom periodu", završio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke