Obradović: "Ovakvo šikaniranje od sudija nisam doživeo! Ja na 'vi', oni na 'ti'..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.05.2024.
22:51
Izvor: Sportske.net

"Protiv nekih stvari, jednostavno, ne možete", rekao je trener Partizana.

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Mege izjednačili su na 1:1 u pobedama protiv Partizana u polufinalnoj seriji Superlige Srbije, pošto su večeras na svom terenu slavili sa 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26).

Trener Partizana Željko Obradović održao je prilično burnu konferenciju za medije nakon meča gde je najviše govorio o tretmanu koji je imao kod sudija.

"Čestitam ekipi Mege na pobedi. Probaćemo da se pripremimo za majstoricu. To bi bilo to", kazao je Obradović, a potom uzeo reč kada nije bilo pitanja novinara.

"Sada se jasno vidi kakva je liga u pitanju, a to sam nagovestio posle poraza u finalu AdmiralBet ABA lige. Gospodin delegat je ovde, valjda će neko povesti računa u ovome u periodu koji sledi, jer protiv nekih stvari jednostavno ne možete", rekao je Obradović, a zatim i nastavio.

"Prvi put u životu sam doživeo da se sudijama obraćam na vi, a oni meni sa ti. To šikaniranje tokom meča nisam doživeo. Obraćam se sudijama na vi, a oni mi kažu sedi dole i pusti me da sudim. Moje pitanje je glasilo da li imam pravo na čelendž. Takva je liga, sve smo ovo očekivali, iznenađenja nema", rekao je Željko Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke