Obradović posle Albe: "Uopšte ne znam sa kim ćemo ići u Ljubljanu"

Autor: Mladen Heleta
petak 17.11.2023.
23:30
Izvor: Sportske.net

Crno-beli savladali tim iz Berlina.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su Albu u Beogradu rezultatom 89:74 u devetom kolu Evrolige, pa sada imaju skor 4-5.

Prve utiske nakon meča izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

"Važna utakmica, igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Pametnije u odbrani i pametnije smo odgovarali na njihovu zonu", kazao je Obradović.

Raspored  je naporan, svestan je Obradović da ne mogu svi da budu na istom nivou iz meča u meč, ali...

"Nije normalno da budu stalno na visini, ali ni na nizini, ako tako mogu da kažem. Ovo je stvar koncentracije. Moje reakciju su tu da pomognu i pojedincu i timu, ako to izgleda kao ljutnja – moguće. Nije problem ako neko promaši šut, ali je problem da primimo dve trojke u tranziciji u prvom poluvremenu, a da imamo tri timska faula. U drugom poluvremenu je bilo bolje jer smo imali bolji protok lopte. Alba zna kako igra, uvek su opasni, koliko god zasad imaju trijumf. Uspeli smo da kontrolišemo utakmicu u druge dve četvrtine".    

Alen Smailagić i Balša Koprivica nisu bili u sastavu za ovaj meč.

"Problem je što Balša nije putovao sa nama u Minhen, nije se pojavio ni na poslednjem treningu. Smailagić je imao probleme pred utakmicu protiv Bajerna, ali je pomogao timu, večeras nije bio tu jer se probudio sa povraćanjem. Uopšte ne znam sa kim ćemo ići u Ljubljanu, pozvali smo malog Drezgića, da nas bude 12 tu". 

Na kraju, prokomentarisao je i najnovije pojačanje Bruna Kabokla.

"Solidno se uklopio, prilično dobro. Pokušavamo da mu pomognemo oko taktike u napadu, u odbrani, ali dobro. Odličan je momak, prihvaliti su ga u timu. Pomogao nam je i tek će",  zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke