Obradović pred Budućnost sa Doužerom, ali bez Jaramaza

Autor: Sportske Net
ponedeljak 29.04.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Duel je na programu u torak, u 18.30 časova.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana će u utorak dočekati Budućnost u "Beogradskoj areni" u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige. 

Tokom ligaškog dela sezone, crno-beli su dva puta savladali podgoričkog rivala, a dva trijumfa su i potrebna za plasman u finale. U četvrtfinalnim okršajima, Partizan je sa 2:0 u seriji savladao Igokeu, dok je Budućnosti istim rezultatom pobedila Zadar. 

Uoči početka polufinalne serije, trener crno-belih Željko Obradović istakao je 

"Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno AdmiralBet ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci", naglasio je Obradović.

Što se tiče rostera, Obradović je dodao da su svi igrači zdravi, sa izuzetkom Ognjena Jaramaza koji ima problema sa nogom, što znači da će i Pi Džej Doužer biti u sastavu, za razliku od prethodnih pet utakmica. 

Duel se igra u utorak od 18.30, a  dnevnih ulaznica u slobodnoj prodaji još uvek ima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke