Obradović pred Real: "Znali smo šta nas čeka, da damo sve od sebe sutra"

Autor: Sportske Net
četvrtak 30.03.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Utakmica između Partizana i Reala igra se sutra od 20.30 časova.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra igraju drugu utakmicu u okviru duplog kola Evrolige. Posle poraza od Barselone, u 32. kolu u Arenu dolazi Real Madrid. Trener crno-belih Željko Obradović zna da ga očekuje težak meč sa jednim od lidera ovog takmičenja.

,,Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je, kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste, a pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe“, rekao je Obradović.

Prvu u takmicu u Madridu Partizan je izgubio od ,,kraljevskog kluba" 105:97. Bilo je problema na meču sa Barselonom u utorak, ponajviše u napadu, a ovo je idealna prilika da se te greške isprave. 

,,Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigramo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone“, istakao je Obradović.

Svoja očekivanja izneo je i Dante Egzum.

,,Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima", rekao je Australijanac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke