Obradović pred Valensiju podvukao tri najbitnije stvari

Autor: Nemanja Janošev
utorak 17.01.2023.
21:47
Izvor: Sportske.net

Uvod u utakmicu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović analizirao je predstojećeg rivala svog tima Valensiju s kojom se susreću u četvrtak u okviru 20. kola Evrolige.

Tim Aleksa Mumbrua se u decembru radovao u "Areni" kada su slavili posle produžetaka sa 100:96, a povodom toga i onoga što Partizan čeka, govorio je Željko Obradović.

"Sećamo se utakmice koju smo igrali ovde, izgubili smo u produžetku... Valensija je imala probleme u poslednje vreme, ali i tako je uspela da odigra i u Evroligi i u španskom prvenstvu. Vraćaju se igrači iz povreda, kompletan roster... Poslednju utakmicu protiv Asvela su igrali prvi put neke odbrane koje nisu prikazavli u dosadašnjem delu Evrolige. Igrali su četiri zoni u čoveka na De Kolou, zonu dva tri. Moramo da se spremimo za to, da ne bi bilo iznenađenja", naveo je Obradović uz dodatak da su svi igrači zdravi i spremni.

Šta se promenilo od prvog susreta sa Valensijom do danas?

"Valjda igramo bolje odbranu. Vratio se Aleksa, Smailagić i to su verovatno tri najvažnije stvari".

Obradović je konstatovao da njegova ekipa mora mnogo bolje da zaigra na strani imajući u vidu da su slast pobede u poslednjih 10 mečeva kada su gostovali u svim takmičenjima, osetili svega tri puta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke