Obradović pričao o novim pojačanjima - Poznat profil traženog igrača!

Autor: Nemanja Janošev
subota 23.10.2021.
22:01
Izvor: Sportske.net

Raspoloženje u Partizanu je odlično, a Obradović progovorio o potencijalnim pojačanjima.

Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kazao je nakon ubedljive pobede nad Krkom da nije upoznat sa pričom o potencijalnim novim akvizicijama, ali je naveo kakav profil igrača bi eventualno doveo.

Partizan je pregazio Krku u hali "Aleksandar Nikolić" i nastavili su sa maksimalnim skorom u dosadašnjem toku sezone AdmiralBet ABA lige. Međutim, godina je duga, igra se na više frontova, pa je tako prema rečima sportskog direktora Zorana Savića, Partizan u potrazi za centrom. 

Željko Obradović ističe da nije u "toj priči", te da prepušta slučaj ljudima iz sportskog sektora.

"Najiskrenije, pokušavam da budem van svih priča. Nemam pojma ko priča o pojačanjima, o čemu se priča, mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Verujem Zoranu i ljudima iz stručnog štaba koji rade dobar posao. Ako bude došlo vreme da se priča o nekim stvarima mi ćemo razgovarati. Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko... Veoma nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to", naveo je Obradović.

Potom je govorio i o utakmici sa Krkom koja je pripala njegovoj ekipi sa 92:45.

"Utisci su naravno veoma pozitivni. Mislim da smo odigrali ozbiljnu utakmicu, od prve do poslednje sekunde. To je način na koji smo se ponašali na svim dosadašnjim utakmicama i na tome ćemo insistirali. Uvek ozbiljnost, prema sebi, protivniku i ono što je najvažnije, prema ljudima koji dolaze da nas bodre i koji su večeras pravili fantastičnu atmosferu. Verovatno ovo nije realna slika, pošto je Krka u dosadašnjem toku lige igrala veoma dobro. Utakmica se završila onako kako se završila, ali ponavljam još jednom, izuzetno sam zadovoljan načinom na koji smo igrali tokom svih 40 minuta", istakao je Obradović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke