Obradović se ne uzdiže posle rušenja šampiona Evrope: "Mora to još bolje... Počastvovani smo što smo ovde"

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.09.2024.
23:23
Izvor: Sportske.net

Pred Partizanom je još posla, uverava Željko Obradović.

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kazao je da je velika čast i za njega i za klub što su dobili poziv da učestvuju na turniru u Atini u čast nekadašnjeg predsednika Panatinaikosa Pavlosa Janakopulosa.

Partizan je u petak doputovao u Atinu gde su brzo po sletanju igrali protiv Efesa iza zatvorenih vrata, a onda večeras pred više od 35.000 ljudi za rivala imali domaćina Panatinaikos kojeg su savladali 74:64.

"Istorijska noć u Atini u predivnom ambijentu ovog zdanja o kojem svi znaju sve u čast divnog čoveka Pavlosa Janakopulosa sa kojim sam sarađivao 13 fantastičnih godina. Čestitam Dimitrisu Janakopulosu i svim ljudima iz Panatinaikosa koji su organizovali jučerašnje utakmice i večerašnji predivan trenutak. Počastvovani smo što smo bili na ovom turniru", počeo je Željko Obradović.

Što se same utakmice i pobede njegovog tima tiče u spoljašnjim uslovima, Obradović veruje da je još mnogo posla pred crno-belima.

"Nije mnogo važna utakmica. Specifični su uslovi da nema mnogo dana za pripreme, zna se zbog čega. Odradili smo sve što smo mogli, odigrali taj broj prijateljskih utakmica. Očigledno je da bi još neke stvari trebalo da popravimo i radićemo narednih dana bez obzira na to što počinjemo ABA ligu. Ima još 10 dana do prve utakmice u Evroligi, ako hoćemo da budemo na nivou na kojem je potrebno, to mora da izgleda mnogo bolje".

Ovo je idealna pozivnica za navijače da dođu u "Arenu" u sredu i isprate meč prvog kola AdmiralBet ABA lige protiv Borca?

"Nemam pojma, nadam se. Navijači Partizana su čudo u svakom pogledu i nadam se da će na prvu utakmicu doći u velikom broju da podrže tim", podvukao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke