Obradović se uzda u testove pred Trento: "Dobro je što ćemo uopšte igrati"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.01.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Novi izazovi pred Partizanom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović otkrio je da je ekipa dobro trenirala pred meč sa Trentom u okviru Evrokupa, ali da su problemi sa virusom kovid-19 i dalje postojeći.

Crno-beli su nedavno saopštili da su pozitivni na ovaj virus bili Aleksa Avramović i Nemanja Dangubić, te veruju da će se oni uskoro vratiti u roster. Pred duel sa Trentom, Obradović se nada da će svi testovi biti negativni.

"Prva stvar koja je dobra je da ćemo igrati tu utakmicu, s obzirom da smo svedoci dosta otkazanih mečeva zbog kovida. Ekipa Trenta će doputovati u nešto izmenjenom sastavu, imaju iste probleme kao i mi. Na žalost, dva igrača su u procesu oporavka, ali ono što je bitno jeste da smo obavili dobre treninge u poslenjih nekoliko dana i da ćemo probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Nadam se da će testovi koji radimo pokazati da su Aleksa i Nemanja negativni i da će se i oni uskoro priključiti ekipi", kazao je Obradović.

Sve bolji u redovima Partizana Gregor Glas zna koje zadatke njegova ekipa mora da ispuni kako bi se upisao pozitivan rezultat.

"Bitna utakmica za nas. Ekipa Trenta igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Moramo biti obazrivi kada je u pitanju njihov skok u napadu. U našem napadu da igramo stvari koje pripremimo, a u odbrani da igramo agresivno, sa puno snage i da komunikacija bude dobra", istakao je Glas.

Utakmica je na programu u sredu od 20.30 sati u "Štark areni".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke