Obradović sklonio Nanelija iz tima za AdmiralBet Košarkašku Superligu Srbije!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 23.05.2024.
12:52
Izvor: Sportske.net

Da li to znači kraj saradnje?

Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©
Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Partizana Željko Obradović izabrao je igrače za AdmiralBet Košarkašku Superligu Srbije.

Morao je šef struke crno-belih da se opredeli za četvoricu stranaca u koje se ne ubraja kapiten Kevin Panter koji ima srpski pasoš i odlučio da iz tima skloni jednog od najboljih igrača Džejmsa Nanelija. Pored njega u timu nema ni američkog plejmejkera Pi Džej Dožera koji je takođe prekobrojan stranac.

Četiri igrača bez srpskog pasoša koji će biti u timu Partizana jesu Džejlin Smit, Zek Ledej, Mateuš Ponjitka i Bruno Kaboklo.

Nanelija nije bilo ni u trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige posle incidenta sa igračem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem, a nakon tog meča Obradović je izjavio da je to bila isključivo njegova odluka.

Kako fantastičnom šuteru na kraju sezone ističe ugovor sa crno-belima, ali će mu prema našim informacijama ipak biti ponuđen nastavak saradnje.

Partizan će u AdmiralBet Superligi Srbije nastupati u sledećem sastavu: Smit, Ledej, Drezgić, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović, Anđušić, Ponitka i Kaboklo.


Partizan će u polufinalu domaćeg prvenstva igrati protiv Mege.

"Sutra počinjemo Kosarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo",

rekao je Obradović uoči prvog meča koji se igra sutra u "Areni"od 18.30 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke