Obradović: "Zadovoljan sam navijanjem i skandiranjem, sve ostalo je nebitno"

Autor: Sportske Net
sreda 13.09.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je bio Željko Obradović posle bratskog duela.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je u prijateljskom meču pred punim Tašmajdanom ubedljivo slavio u prijateljskoj utakmici protiv Fuenlabrade.

Trener crno-belih Željko Obradović posebno je bio zadovoljan atmosferom. 

,,Ovo su najlepše utakmice za igranje, mi smo presrećni da smo imali priliku da ugostimo naše priajtelje i naš bratski klub iz Fuenlabrade. Prošle godine smo gostovali kod njih, tamo je bilo fantastično, ogromno gostoprimstvo smo doživeli. Probali smo da im vratimo ovde. Strašno sam zadovoljan kako su navijači Partizana ovo prihvatili, kako je počelo navijanje i skandiranje Fuenlabradi, sve ostalo je apsolutno nebitno", rekao je Obradović, pa dodao: 

,,Ponovo jedna fanstastična atmosfera, znamo da ovi ljudi  veruju u nas, ponovo su napravili spektakl večeras, naša obaveza je još veća da im vratimo i damo sve od sebe".

Osvrnuo se i na Mundobasket na kom je Srbija osvojila srebrnu medalju, a košarkaš Partizana bio jedan od lidera tog tima. 

"Aleksa je imao fenomenalan šampionat. Koristim priliku da čestitam i njemu i svim ljudima, počev od selektora Pešića, njegovog stručnog štaba, predsedniku Saveza Daniloviću i naravno najbitnijim ljudima, igračima koji su igrali fenomenalno i srebro sija kao zlato", završio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke