Obradovićev noćni dril - Hoće li vredeti?

Autor: Darko Mitrović
petak 09.12.2022.
17:26
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Poraz u derbiju naterao je Partizanovog trenera i na neke drugačije metode.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Izgledalo je da je Partizan ubedljivom pobedom nad ekipom Budućnosti u prošlom kolu AdmiralBet ABA lige uspeo da povrati pobedničku atmosferu posle prethodne serije poraza, ali umesto da to sinoć i potvrdi protiv Crvene zvezde, doživeo je poraz pred dvadesetak hiljada svojih navijača, koji teško da je mogao da bude bolniji.

Zvezda je slavila trojkom Nedovića u poslednjim sekundama i trijumfovala rezultatom 76:73, a Partizan je uspeo još jednom da u samom finišu prospe sve ono što je prethodno dobro uradio, baš kao i protiv Baskonije, ili Armanija, Valensije...

Nema sumnje da je ovaj poraz svima u ekipi, pa i treneru Obradoviću najteže pao, pa zato i ne čudi informacija da je proslavljeni stručnjak odlučio da zadrži svoje igrače u dvorani sve do dva sata posle ponoći!

''Sportklub'' prenosi da je Obradović odlučio da odmah posle meča uradi analizu poraza i da svojim igračima odmah ukaže na greške, dok su glave još bile ''vruće'', a sve je trajalo negde od 23 časa, pa do noćas u dva sata posle ponoći.

Da li će sve to imati ikakvog efekta moći će da se vidi već u nedelju u Ljubljani, gde će se Partizan sastati sa za njega već tradicionalno neugodnom Cedevita Olimpijom protiv koje već dve godine čeka na pobedu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke