Očajnički vapaj Luke Mitrovića nakon osvojene titule, hoće li neko poslušati?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 07.06.2022.
08:25
Izvor: Sportske.net

Nije mu bilo lako i pored pehara...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda osvojila je titulu AdmiralBet ABA lige posle čak tri i po sata koliko je trajala peta, odlučujuća utakmica protiv Partizana.

Videli smo mnogo nemilih i ne baš košarkaških scena zbog kojih su sudije odlučile da u potpunosti isprazne halu, a svoje razočaranje i pored osvojenog trofeja nije krio i Luka Mitrović.

"Verovatno nemam dovoljno vremena da kažem sve šta bih rekao, šta mi je na duši, i stvarno mnogo toga mi je na duši... I pored osvojenog trofeja zbog kojeg sam srećan, veliki ukus gorčine imam za stvari koje se ponavljaju iz godine u godinu, i ovo ne govorim ni kao zvezdaš ni kao partizanovac, već kao igrač koji trpi sve te stvari, ustvari na čija se leđa kola lome", započeo je Mitrović posle meča.

"Voleo bih da se nešto promeni po tom pitanju. Ovakvo igranje i pražnjenje dvorane svaku utakmicu ne znam kome ide u korist. 'Giljali' smo deset meseci da se izborimo za prednost domaćeg terena, i onda na nerešen rezultat u drugom poluvremenu mi ostajemo s praznom dvoranom posle pauze od sat vremena gde utakmica može da ode na bilo koju stranu i da ne zavisi mnogo od vas.

U kratkim crtama sam rekao što sam rekao, sada je na nekim ljudima na pozicijama da omoguće da se to više ne dešava ako je ikako moguće. Čestitao bih igračima Partizana na jako dobroj seriji, koliko-toliko smo uspeli da sačuvamo hladne glave uz sve što se dešavalo oko nas, i jedni i drugi, i na tome im čestitam. Čestitam, naravno, i mojim saigračima na najbitnijem trofeju ove sezone zbog kojeg smo se skupili tamo u avgustu", istakao je Mitrović.

Za razliku od vatrenog Večitog derbija, u NBA će na tribinama biti manje uzbuđenja iako se nastavlja finalna serija drugom utakmicom između Boston Seltiksa i Golden Stejt Voriorsa. Ukoliko verujete u trijumf Stefa Karija i drugova, admiralbet.rs vam nudi sjajnu kvotu 2.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke