Odbio Saragosu, da li zbog Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.06.2021.
19:44
Izvor: Sportske.net

Današnja informacija neminovno će izazvati i nove spekulacije.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je posle neuspešne sezone ponovo u potrazi za novim trenerom, pošto Aca Matović sa oslabljenim timom nije uspeo da izbori plasman u finale plej-ofa Košarkaške lige Srbije.

Sve veći broj imena se sada povezuje sa crno-belima, a najatraktivnija su ona o kojima smo danas već i pisali - nekadašnji selektori našeg nacionalnog tima, Željko Obradović, Svetislav Pešić i Aleksandar Đorđević koji je danas i zvanično okončao saradnju sa Virtusom iz Bolonje, posle osvojenog Skudeta.

Osim njih, nedavno se spekulisalo i o španskom stručnjaku Pedru Martinezu, treneru Manrese, a od danas bi te spekulacije mogle da budu i pojačane.

Naime, španski mediji danas prenose da je Saragosa bila u pregovorima sa Martinezom, ali da je on odbio njihovu ponudu. Ovo bi moglo da se protumači i kao nova prilika za Partizan da ga angažuje, ukoliko crno-beli već ne budu postigli dogovor sa nekim od pomenute trojice srpskih stručnjaka.

Martinez ima 60 godina, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri ostvario je sa Valensijom kada je pre četiri godine osvojio titulu prvaka. Ranije je vodio i Gran Kanariju, Baskoniju, Tenerife...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke